woensdag 17 november 2010

Winters eten

Je kent het wel, winter en trek in stampot. Maar niet weer hetzelfde als altijd toch.
Ik heb hier een heerlijk recept voor een zuurkool stampot, mijn eigen recept!


Ingredienten:
Zuurkool
Aardappels (kruimig)
Chorizo worst
Spekjes
Rode Spaanse peper
Ananas (in blik, partjes)





Bereidt de zuurkool en aardappels zoals gewoonlijk.
Stamp de aardappels en doe de zuurkool erbij.
Snijd de Chorizo in plakjes of blokjes en bak deze krokant in een pan.
In een andere pan bak je de spekjes uit totdat deze ook krokant zijn.
Snijd, afhankelijk van de hitte die je kan verdragen, 1 of 2 verse rode Spaanse pepers in hele kleine stukjes.
Mix dit alles met de zuurkool en aardappels.
Als je wilt kun je er nog een sju bij maken.


Smakelijk eten !

1 opmerking:

  1. Heerlijk Angel, ik krijg honger door alleen het recept te lezen,maar helaas hebben we hier geen zuurkool, dus maar wachten tot ik weer eens in NL ben. Ik kijk uit naar je volgende recept, ik vond je spring duck salade nog steeds het beste, met het heerlijke zoete sausje, wat was dat ook alweer?

    BeantwoordenVerwijderen